Rólunk

Hogy mi is a BrillArt?

A Brillart Reklám 30 éve jelen van a reklámpiacon. Ezen évek bebizonyították számunkra, valamint megbízóink számára, hogy reklámmal kapcsolatos igényeiket magas színvonalon, megbízhatóan tudjuk teljesíteni. Köszönhető ez az alapos, precíz munkavégzésünknek, valamint gondosan válogatott alvállalkozói körünknek.

A minőségi és gyors munkához elengedhetetlen a fejlett géppark. Cégünk kiemelt figyelmet fordít meglévő eszközeink folyamatos fej- lesztésére, bővítésére.

Rólunk

Partnereink

Rólunk mondták

ALISCA-BAU ZRT.

ALISCA-BAU ZRT.

dr. Korcsmár Judit közbeszerzési és jogi vezető

"A Brillart Kft.-vel való kapcsolatunk hosszú időre nyúlik vissza. Munkájuk eddig minden esetben kifogástalan, megbízható és teljes körű volt. Egy kósza gondolatból, kisebb ötletből is több vázlatot készítenek, amiből könnyedén kiválaszthatjuk a nekünk leginkább tetszőt. A végeredmény kreatív, ízléses és precíz."

ERGONOM és a Holges csoport

ERGONOM és a Holges csoport képviseletében

Tóth László ügyvezető

Kb. 20 éve dolgozom megbízóként a Brillart Kft.-vel mindig készségesek voltak velem, gyorsan, kitűnő szakmaisággal, versenyképes árakkal kezelték a kéréseim (megrendeléseim).

Ferger-Módos Borászat

Ferger-Módos Borászat

Módos Ernő borászati vezető

"A BRLLART Kft. hosszú idők óta partnere a Ferger-Módos Borászati és Kereskedelmi Kft-nek. Boros cimke és egyéb reklámanyagok tervezésében, grafikai munkáiban a kivitelezésben megbizható, rugalmas kreativ partner. Reméljük, hogy sokáig együtt tudunk dolgozni!"

Minnesota Klinika Kft. - Tilanne Kft.

Minnesota Klinika Kft. - Tilanne Kft.

Tóth Mónika

"Köszönjük, hogy pontosak vagytok, profilunkhoz illeszkedő, mindig innovatív ötleteket kapunk Tőletek. Könnyű Veletek az együttműködés, mert partnerorientáltak vagytok, nyitott gondolkodással. A kommunikáció kétirányú és ami nagyon fontos: gyors."

S K Ékszer - ékszerbolt

S K Ékszer - ékszerbolt
Prima Donna - női divatáru üzlet
Mystic Day - női divatáru üzlet
La Fontana - női cipő üzlet

Koltai-Kiss Tamás

„Az elmúlt mintegy 15 esztendő alatt soha sem beszéltünk a konkrét reklámról, hanem álmokról, víziókról és üzenetekről. A Brillart Kft. pedig pár nap alatt megtervezte és formába öntötte, egyszóval megvalósította a víziót immár negyedik üzletünkben is. Mindezt rendkívül magas minőségben, és hallatlanul precízen. Ezt szeretem Bennük, és ezért fogok mindig Velük dolgozni ezen a területen!” (S K Ékszer, Prima Donna, Mystic Day, La Fontana)

ALISCA ABLAK Kft.

ALISCA ABLAK Kft.

Biller Péter ügyvezető

""A Brillart Kft-vel évtizedes tapasztalatunk van és nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal, mind az ár, mind a minőség és a határidők tekintetében is. Köszönjük az eddigi és a jövőbeli munkáitokat."

Nagy Pince

Nagy Pince

Nagy Gábor ügyvezető

"Nagyon segítőkész, ötletes dolgok megvalósításában jó velük eggyütt dolgozni. Amit kigondolsz azt megvalósítják! Rugalmasak határidőt betartják. Árérték arányában megfizethető!"

Dömötör Kft.

Dömötör Kft.

Kovács Gábor Ügyvezető

"A Dömötör Kft. csaknem két évtizede van munkakapcsolatban a Brillart Kft.-vel. Önök az elmúlt évek alatt három új típusú öblítőtartály piacra vezetésében is jelentős segítséget nyújtottak vállalkozásunknak! Ezen belül a Kft. marketing munkájához szükséges reklámanyagok kidolgozásában, az egyes tartálytípusok felszerelési útmutatóinak precíz, átgondolt összeállításában kiemelten színvonalas munkát végeztek! Köszönjük mindazon sok kisebb „hétköznapi” váratlanul felmerült feladatokban nyújtott segítségüket, amivel rugalmasan lehetővé tették azok adott időkorlátokon belüli megoldását. Kívánom, hogy együttműködésünk továbbra is az eddigi korrekt alapokon nyugvó és mind kettőnk számára eredményes maradjon!"

Vitéz Attila könyvkiadó

Vitéz Attila könyvkiadó

"A szekszárdi "piacon" a legrégebbi ilyen vállalkozás - kisvállalkozás - amely nagy dolgokat tudott megvalósítani. A város arculatához, cégeinek kommunikációjához hozzájárulva, építő munkát végeznek. Kreatív csapat, amely nem ismer lehetetlent. Visszatérő vevőként, mindig pontos és precíz munkát kaptam, egyénre, rám szabva. Mi már fél szavakból értjük egymást ... Maradok Partneretek a jövőben is!

Envihorizont Kft. & Envirosan Bt.

Envihorizont Kft. & Envirosan Bt.

Tőzsér Béla európamérnök

"A Brillart Kft készségesen teljesíti többnyelvű, komplex, nagy figyelmet igénylő megrendeléseinket pontos határidő tartással."


VENDI HUNGÁRIA KFT.

VENDI HUNGÁRIA KFT.

Kövecses Lászó ügyvezető

"Cégünk több évtizede dolgozik a Brillart Kft.-vel. Kreatívak, pontosak, gyorsak. Köszönjük a segítőkészségüket! Jó szívvel ajánlom Őket, nem okoznak csalódást."

TOLNATEJ ZRT.

TOLNATEJ ZRT.

Vizi Viktor Vevőszolgálati és fogyasztóvédelmi előadó, Marketing menedzser

"Az alábbi néhány szóban tudnám összefoglalni az együttműködéseink kapcsán tapasztaltakat: Pontosság, Precíz munkavégzés, Megbízhatóság, Felkészültség, Jó ÁR-Érték arány, Magas minőség."

Kovács Tibor

Kovács Tibor festőművész

"Mi jut eszembe a BRILLART Kft-ről?

Nehéz ezt pár mondatban leírni, de megpróbálom! Röviden: minőség - megbízhatóság - színvonal. Bővebben: Az elmúlt években több munkát végzett nekem a cég. Együttműködésünk az elképzeléseim megvalósításában maximálisan működött, kiegészítve az ötleteikkel, szakmai meglátásaikkal. Az elvégzett munkák mindig pontosan, magas tervezői és kivitelezői színvonalon készültek el. A határidőket - sok esetben előbb - mindig pontosan betartották. Kalkulációik mindig precízek és pontosak voltak - módosítani egy megrendelés esetén sem kellett! Megrendeléseimet továbbra is a BRILLART Kft-vel tervezem - hajrá!

Med & Trade Co. Bt.

Med & Trade Co. Bt. - Sobol Pincészet

Sobol Rudolf ügyvezető

"A cégükkel többéves kapcsolata van a Sobol Pincészetnek és a Med&Trade Bt-nek. Több grafikai munka magas minőségeben és gyors határidővel lett elkészítve az Önök részéről. A Sobol borcimkék a Flamingó Borház logó Önök tervezésével és kivitelezésével nagy sikert aratot a vásárlóink körében. Jó döntés volt részünkről 2016-ban Önök mellet dönteni a grafikai munkák elvégzésével kapcsolatosan!”

AKVIZIT KFT.

AKVIZIT KFT.

Balla Sándor ügyvezető

"Cégeink közel egyidősek, mára már 20 éves kapcsolatunk a mi cégindításunkat is megelőzte, hiszen az első megbízás cégünk logójának megtervezésére, szinvilágának létrehozására, névjegykártya mintáira, levélpapír és levélboríték tervezésére vonatkozóan a működésünk kezdetét is megelőzte. Az eredmény minőségét mi sem mutatja jobban, hogy azóta sem akartunk rajta változtatni, a tetszés időtálló és általános. Ezt azóta számtalan megbízás és mindig kiváló minőségű, gyors teljesítés követte. Köszönjük a Brillart munkatársainak, hogy üzleti céljainkat a maguk eszközein keresztül már 20 éve hűségesen támogatják. Nagyon szeretnénk, ha ez a sikeres együttműködés a távoli jövőben is közös megelégedésünkre folytatódhatna."

BRILLART Reklámszervező és Dekorációs KFT. 7100, Szekszárd, Rákóczi utca 44. +36 20 - 56 56 830 +36 20 - 349 2727